2011. április 5., kedd

Anya vállalta :)

Idén is beszállunk az Év anyavállalata játékba. Ha szavaztok, 
nyerhettek is.


http://www.evanyavallalata-tyukanyohu.try.hu/



19. Tyúkanyók: Fülöp Hajnalka; Nágel Zsuzsi

Fülöp Hajnalka és Nágel Zsuzsi, TyúkanyókMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Információs honlapot készítettünk tyúkanyóknak és kiscsibéknek; vagyis szülőknek és csemetéiknek. Aki most vár babát, az is sok okosságot talál a honlapon. Igazi békebeli családi oldalt hoztunk létre.
A vállalkozás elérhetőségei:
www.tyukanyo.hu
www.facebook.com
Székhely: Budapest
Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
A honlap 2001 táján indult. Egy idő után látszott, hogy megérett a saját domainre, ami könnyen megjegyezhető, és egyértelműen minket jellemez. Folyamatosan kerülnek fel cikkek, interjúk, ajánlók. 2008 óta működik vállalkozásként.
Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Bármilyen eseményről legyen szó (születés, ünnep, jeles napok, alkalmak), nálunk mindennel kapcsolatban van valami hasznosság, érdekesség. Nem terméket árulunk -amit kínálunk: az otthon melegét, a tyúkanyó védőszárnyának oltalmát ebben a rohanó világban.
Reklám:
Nagyon fontos számunkra a személyes jelenlét. Minden nap találkozhatnak velünk Olvasóink a fórumban. A honlapot saját gyereküknek érezzük, és még ha nem is profitorientált, folyamatosan fejlesztgetjük, töretlen lendülettel. Kettőnknek együtt -ahogy egy igazi tyúkanyóhoz illik – 7 kiscsibénk van (érdekességképp: a 7-ből 6 lány).
Hány gyermeked van és milyen korúak?
Hajnalka lányai 19, 16, 11, 2 évesek; Zsuzsi gyerekei 10, 8 és 5 évesek.
Miért érdemes rád szavazni?
Nincsenek szponzoraink, mindent önerőből, kedvtelésből és szeretetből építettünk, amit a honlapon láttok. Ilyet az ember csak akkor tesz, ha elkötelezett az Olvasói iránt. A mi fészkünk a ti fészketek is:)

Nincsenek megjegyzések: