2012. február 28., kedd

Dilemmám van

Ha rákeresünk az ,,édes kis semmiségek blog" szavakra, az enyémen kívül számos másik blogot is kidob a kereső, mivel ezt a kifejezést sokan használják (nem csodálom :) ). Szóval most azon dilemmázom, hogy meg kéne változtatnom a blogom címét, valami jóval egyedibbet, rám jellemzőbbet adni neki.

Ti mit gondoltok erről?

8 megjegyzés:

ezamienk írta...

Én nem változtatnám meg, aki ismer és keres, ezen a címen keres. Vagy azokra gondolsz, akik véletlenül találnának Rád, esetleg más címen?
Eta (horgolok) - inkognitóban. :o))

Névtelen írta...

Szia!
Amikor elolvastam a bejegyzésed, egyből arra gondoltam, hogy én ugyan nem ismerek másik ilyen néven futó blogot. Tehát eszembe sem jutott, hogy valaki mást ezen a néven keressek. Így vagy elmentve és kész.
Ha találsz olyan blogcímet, ami ennyire illik rád, akkor változtasd meg, - ha szeretnéd - de kényszerből ne! Maradjon csak ez. :)

N.Zsuzsi írta...

Eta, köszi a véleményt :)
úgy vagyok vele, ha ma indítanám a blogot, akkor valaki frappánsabb, egyedibb nevet adnék. lehet, hogy utólag tényleg felesleges már változtatni -de jut eszembe, nem is ez volt a címe induláskor, hanem Scrapbook és Tsa -csak azóta már egész kevés scrapbook van a blogban, azért lett más.

N.Zsuzsi írta...

Barbus, neked is köszi, lehet, hogy valami alcímben gondolkodom akkor inkább :)

Napocska írta...

Szerintem a név másodlagos /kivéve ha internet világán kívül is szeretnél márkát építeni/, kevesen keresnek konkrét névre, inkább valamit keresnek és úgy tévednek valahova.
Ha márkát akarsz építeni és interneten kívül szeretnéd terjeszteni magadat, akkor fontos egy egyedi frappáns név , nem biztos hogy megjegyzik a weblap címét.

mmama írta...

Én semmikép nem változtatnék .
Így ismerünk, így jó !
Nagyon gondold meg, a bloglistákon is változni fog. Úgy érzékelhető hogy te meg eltűntél.
Van már ilyen és azóta sem tanultam meg az új nevet.

N.Zsuzsi írta...

Napocska, Mmama, nektek is köszi a segítséget <3

Babi néni írta...

Egyszer én ráfutottam erre, amikor a blogodat kerestem, de addig kattintgattam, amíg meglettél. :o)

Ezen a néven vagy másikon, én olvasód maradok. :o)